Skab vækst / Køb

Skab vækst / Køb

Skab vækst og udvikling, udover organisk vækst, men mange spørger sig selv hvordan. Vil du sikre dig, at du får en opadgående kurve efter overtagelsen, baseret på synergierne i dit selskab? – så kontakt os.

Du har muligvis en eller flere selskaber i tankerne, som du kan se, vil være det perfekt match for dit firma. Dog ønsker du ikke, at den eller de mulige firmaer, skal vide, at det er dig i første omgang. Du kan således gøre brug af os, til at tage den første kontakt. Derved får du en hurtig fornemmelse for, om det/de mulige firmaer, kan forestille sig et salg.

Skab vækst med salgsprocessen, som foregår på følgende måde:

1

I tilbydes et uforpligtende møde hos jer selv, eller på vores kontor.

2

I forbindelse med mødet finder I ud af, på hvilke områder I, i jeres eksisterende forretning, ønsker vækst, eller, om I ønsker at udvide jeres nuværende aktiver med nye områder.

3

I tilbydes at indgå en aftale, hvor I som ”købers mand”, giver os mandat til at screene markedet.

4

Vi undersøger, om der umiddelbart findes en potentiel sælger, som kan matche jeres ønsker.

5

Hvis I har et firma, som I godt kunne tænke jer at købe, kan vi lave en anonym forespørgsel og høre, om firmaet er interesseret i at sælge virksomheden, eller et/flere af deres specifikke aktiver.

6

Hvis virksomheden er interesseret i et salg, laver vi en NDA (Non-Disclosure Agreement) med dem. Dette gøres før de oplyses om jeres navn, samt hvilke muligheder I ser, ved et køb af deres selskab.

7

Såfremt I og sælger er enige om at gå videre i købsprocessen, tilbydes I, afhængigt af vores aftale, hjælp til, at lave en vurdering af sælgers virksomhed/aktiver. I bliver gjort opmærksom på de synergier, der kan opstå ved en overtagelse.

8

Skab vækst i forbindelse med hjælp til pris-/kontraktforhandlingerne, i det omfang, I ønsker det.

9

Herefter kontaktes jeres advokater. Hvis I ønsker det, henvises I til kompetente advokater, som har erfaring fra transport- og logistikbranchen, samt et internationalt netværk.