Loading...
Vækst / Køb 2019-06-06T12:36:06+02:00

VÆKST / KØB

Vil du skabe vækst i din virksomhed, udover organisk vækst, og sikre dig, at du får en opadgående kurve efter overtagelsen, baseret på synergierne i dit selskab? – så kontakt os.

Du har muligvis en eller flere selskaber i tankerne, som du kan se, vil være det perfekt match for dit firma. Dog ønsker du ikke, at den eller de mulige firmaer, skal vide, at det er dig i første omgang. Du kan således gøre brug af os, til at tage den første kontakt. Derved får du en hurtig fornemmelse for, om det/de mulige firmaer, kan forestille sig et salg.

Laursen Partners køb og salg tidslinie

Hele processen foregår som følger:

1. I tilbydes et uforpligtende møde hos jer selv, eller på vores kontor.
2. I forbindelse med mødet finder I ud af, på hvilke områder I, i jeres eksisterende forretning, ønsker vækst, eller, om I ønsker at udvide jeres nuværende aktiver med nye områder.
3. I tilbydes at indgå en aftale, hvor I som ”købers mand”, giver os mandat til at screene markedet.
4. Vi undersøger, om der umiddelbart findes en potentiel sælger, som kan matche jeres ønsker.
5. Hvis I har et firma, som I godt kunne tænke jer at købe, kan vi lave en anonym forespørgsel og høre, om firmaet er interesseret i at sælge virksomheden, eller et/flere af deres specifikke aktiver.
6. Hvis virksomheden er interesseret i et salg, laver vi en NDA (Non-Disclosure Agreement) med dem. Dette gøres før de oplyses om jeres navn, samt hvilke muligheder I ser, ved et køb af deres selskab.
7. Såfremt I og sælger er enige om at gå videre i købsprocessen, tilbydes I, afhængigt af vores aftale, hjælp til, at lave en vurdering af sælgers virksomhed/aktiver. I bliver gjort opmærksom på de synergier, der kan opstå ved en overtagelse.
8. I tilbydes hjælp, i forbindelse med pris-/kontraktforhandlingerne, i det omfang I ønsker det.
9. Herefter kontaktes jeres advokater. Hvis I ønsker det, henvises I til kompetente advokater, som har erfaring fra transport- og logistikbranchen, samt et internationalt netværk.