Om os

Internationalt netværk inden for køb og salg af virksomheder

Udover Finn Laursens eget netværk, der udspringer fra hans mange år i både transport- og logistik, samt IT-branchen, er Laursen Partners tilknyttet flere internationale netværk af specialister inden for køb og salg af virksomheder i såvel Europa, som resten af verden. Gennem disse netværk får Finn ofte forespørgsler på transportvirksomheder der er til salg, eller som ønsker at øge deres vækst på det skandinaviske marked.

Laursen Partners er tilknyttet følgende internationale netværk af M & A selskaber:

Diskret og pålidelig køb og salg af virksomheder

Vi har valgt at praktisere den mere diskrete form for virksomhedsmægling. Dette betyder, at vi ikke gør brug af opslag, som kan give gisninger om, hvem der er til salg, og hvem der muligvis vil købe.

Vi sætter baren højt, mens vi vægter service og kvalitet

Vi sætter vores barre højt, så vi hele tiden kan blive bedre i vort arbejde, og vi har stor respekt for de personer, der har kæmpet sig til toppen – enten som iværksættere af egen virksomhed, eller som ledere af et selskab

Pålidelig samarbejdspartner ifm. køb og salg af virksomheder

I Laursen Partners, ønsker vi at være kendt som en pålidelig samarbejdspartner inden for vores speciale af køb og salg af transport- og logistikvirksomheder.

Store ambitioner inden for ry og reklame

Vores bedste reklame er det ry vi skaber, ved at hjælpe begge parter i forbindelse med et køb eller et salg. Specielt når de efterfølgende optræder som vores ambassadører til andre transport- og logistikvirksomheder eller deres rådgivere.
Se video om Laursen Partners

Om Laursen Partners

På baggrund af mit solide kendskab til transportbranchen, startede jeg i 2014 selskabet Laursen Partners. Jeg har selv, i en periode på over 20 år, uddannet mig og arbejdet inden for speditions- og shippingbranchen både i Danmark og i udlandet. Jeg har blandt andet været hos selskaber som DanTransport (DSV), Schenker, Samson Transport (DSV) og Unifeeder.

Efter at have taget en Merkonom i IT og markedsføring i 1992, startede jeg et nyt kapitel i min erhvervskarriere, som afdelings- og projektleder hos det tidligere Plus Data (i dag BluJay). I 2001 startede jeg mit eget IT-firma, Easy Cargo Systems, som jeg stod i spidsen for i 11 år, indtil jeg solgte det i juni 2012. Mit IT-arbejde har altid været i relation til transportbranchen, hvilket også betyder, at jeg har en god føling med branchen, samt viden om hvilke områder de forskellige selskaber står for. Således ser jeg ofte det perfekte match, før andre har tænkt på det.

I min karriere inden for både transport og IT, har jeg gennemført flere virksomhedshandler inden for køb og salg af virksomheder. Herunder i forbindelse med salget af Easy Cargo Systems, har jeg også selv været igennem turen, med at sælge sin ”baby”.

Finn Laursen